> Retele
> Servere Internet
> Web-design
> Service
> Telstat
> SMS-Messenger
Stiri
 TELSTAT
Aplicatie de contabilizare a apelurilor telefonice


TelStat este un sistem modern pentru inregistrarea si raportarea statisticilor referitoare la apelurile telefonice efectuate prin centrala dvs.
Facilitati:
 • Aplicatie de tip Intranet, functioneaza pe reteaua de calculatoare a firmei.
 • Acces in aplicatia de raportare pe baza de nume si parola
 • Generare selectiva a rapoartelor in functie de nume si parola. Astfel, fiecare utilizator va putea vizualiza doar rapoarte referitoare la interioarele alocate lui. Exista si utilizatori cu drepturi de selectie globale care pot accesa datele despre oricare interior din firma.
 • Administrare facila a aplicatiei prin intermediul optiunii de administrare accesibila doar utilizatorilor cu drept de administrare.
 • Carte de telefon actualizabila. Aplicatia dispune de o carte de telefon care poate fi actualizata cu numere noi de catre oricare dintre utilizatori. Numerele introduse in cartea de telefon pot fi de orice tip (locale, interurbane, mobile, internationale…) si descrierea lor va fi folosita automat in orice raportare ulterioara.
 • Interfata utilizator, usor de folosit, ruleaza pe orice program de navigare pe Internet existent in firma, care stie Javascript (ex. Internet Explorer, Netscape, etc.)
 • Generare rapida a unor rapoarte complexe prin folosirea unui server de baze de date performant.
 • Structura modulara. Aplicatia este compusa din module care pot rula separat pe calculatoare diferite din reteaua dvs.
 • Structura toleranta la erori a modulului de inregistrare. In cazul intreruperii conexiunii la baza de date, nu se pierd date.
Tipuri de rapoarte:
Orice raport se genereaza intre doua date calendaristice alese de catre utilizator,pentru lista de interioare alese din lista celor permise utilizatorului respectiv, pentru lista de trunchiuri de iesire selectate, pt.lista de operatori telefonici selectati si pt.lista de tipuri de apel selectate:
 • Toate numerele apelate cu ora si durata fiecarui apel, detaliate pe interioare si zile.
 • Toate numerele apelate cu numarul de apeluri la fiecare numar, detaliate pe interioare si zile.
 • Toate numerele apelate cu numarul de apeluri la fiecare numar, detaliate pe interioare si departajare pe tipuri de apel (local, interurban, mobil, international).
 • Numerele din fiecare tip apelate de catre fiecare interior. Posibilitati de sortare dupa fiecare tip de apel. Exemplu: Interioarele sortate in ordinea duratei apelurilor spre numere mobile.
 • Trunchiurile de iesire pe care au iesit diversele tipuri de apeluri. Posibilitati de sortare dupa fiecare tip de apel
 • Operatorii telefonici folositi pt.diversele tipuri de apeluri.
 • Primele 20 numere cele mai apelate din cadrul fiecarui tip de apel si cine a apelat acesrte numere.
 • Cine a apelat un anumit numar.
Cerinte tehnice:
Aplicatia are o structura modulara. Modulele pot rula toate pe acelasi calculator cit si pe calculatoare diferite ale unei retele TCPIP. Modulul de inregistrare primeste datele de la centrala telefonica pe linie seriala RS-232. Acest modul scrie datele primite intr-o baza de date. Serverul de baze de date, implicit, cu care se livreaza aplicatia este MySQL for Win32 si poate rula pe acelasi calculator sau pe alt calculator al retelei. Aplicatia ruleaza perfect si cu server de baze de date MSSQL-Server, in ipoteza ca exista unul deja disponibil. Pentru modulul de raportare se foloseste un server de Web care , din nou , poate rula pe oricare din calculatoarele retelei. Serverul cu care se livreaza aplicatia , implicit , este Apache. Se poate folosi si un alt server de Web deja existent in firma.
Resursele necesare, daca modulele ar fi rulate pe sisteme diferite, sunt:
 1. Modulul de inregistrare:Windows (9x/NT/2000) >=16 MB-RAM
 2. Server baza de date MySQL for Win32:Windows (9x/NT/2000)/ Linux >=64 MB-RAM
 3. Server Web Apache for Windows: Windows (9x/NT/2000)/ Linux >=64 MB-RAM
 4. Statie utilizator: Browser Web
IMPORTANT: Un calculator cu 64 MB RAM ar putea sustine cu succes TOATE modulele aplicatiei. Marirea memoriei la 128 MB RAM duce la o marire semnificativa a vitezei de executie a interogarilor in baza de date.

Portofoliu
Portal de informatii


www.memo.ro

Site prezentare companie


www.kubo.ro


Site comert electronic


www.plantavorel.ro
Acasa   │   Termeni de Utilizare   │   Contact

Copyright © 2004 - 2005 ProNET